Home

Råkhaugen omsorgssenter

Utbygging av Råkhaugen omsorgssenter skal gi 24 nye sykehjemsplasser. 16 av disse vil stå klare i 2021 Råkhaugen omsorgssenter fra , Møre og Romsdal. Aldershjem og sykehjem. Er dette ditt firma? La 1881 gjøre bedriften din mer synlig og attraktiv på internett

 1. Råkhaugen omsorgssenter. Enhetsleder: Kristin Eidem Adresse: Råkhaugvegen 12, 6425 Molde Telefon: 71 11 37 77. Dagsenter for personer med demens: Telefon: 71 11 37 10. Demenskoordinator: Valborg Misund Telefon: 71 11 37 34/ 48 26 15 75..
 2. Råkhaugen Omsorgssenter Råkhaugvegen 14 i Molde, ☎ Telefon 71 11 10 00 med Kjøreanvisninger. Offisielle data Org nr 974775689 Orgnr 974775689 Antall ansatte 157 Stiftelsesdat
 3. Kontaktinformasjon for Råkhaugen omsorgssenter Molde, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer
 4. Råkhaugen omsorgssenter. Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden. Logg inn. E-post: Passord: Har du glemt ditt passord? Molde kommune. Rådhusplassen 1 6413 Molde . Tlf: 71 11 10 00. Org.nr.: 921 221 967, Kommunenr 1506. Konto: Bankkontonr.:1506 28 95125.
 5. Sykefravær: Enheten opplever det svært positivt at sykefraværet har gått ytterligere ned siden oppstart av driften i 2013. Fraværet er i vesentlig grad ikke knyttet til arbeidsrelatert fravær

Råkhaugen omsorgssenter skal bygges ut med 24 sykehjemsplasser, 16 av disse planlegges tatt i bruk fra høsten 2021. Åtte av de 16 sykehjemsplassene er tenkt finansiert ved flytting av 8 korttidsplasser som midlertidig ble opprettet i 2019 i lokalene til tidligere Glomstua bofellesskap Institusjonskjøkkenet produserer mat til Glomstua og Råkhaugen sykehjem, dagsentrene ved sykehjemmene, bofellesskapene ved Gotfred Lies plass 1 og Råkhaugen, samt til eldres kultursenter og til hjemmeboende. Hjemmetjenester. Gir helse- og omsorgstjenester til personer i alle aldre i fra Julsundet og til grensen mot Bergmo omsorgssenter Jobber i råkhaugen+omsorgssenter, møre+og+romsdal. Søk. Stillingsannons

Nesset omsorgssenter fra , 100472915S1 - Nesset omsorgssenter Råkhaugen Omsorgssenter, Kontaktinformasjon, Opplæringstilbud. Gå til hovedinnhold. Vg1 Vg2 og Vg3 Vg1 Skoleår 2020-2021 2020-2021 Skoleår 2020-2021 Skoleår 2021-2022 Møre og Romsdal Fylkes-, skole.

Råkhaugen omsorgssenter, Molde - 1881

Råkhaugen omsorgssenter : Adresse: Råkhaugvegen 12, 6425 Molde: Telefon: 71 11 37 77 Bransjer: Aldershjem og sykehjem: Lagre visittkort Ditt firma? Endre informasjonen via 1881 Råkhaugen sykehjem hos 1881.no . Offisiell foretaksinformasjon. Org nr : 986 349 618 : Juridisk. Råkhaugen omsorgssenter; Bergmo omsorgssenter ; Kleive- og Skåla omsorgssenter ; Tiltak funksjonshemmede; Råkhaugen omsorgssenter. Hele 1.000. Ramme for budsjett 2016 og økonomiplan 2016 - 2019. Ramme for budsjett 2016 og økonomiplan 2016 - 2019; Revidert 2015 Budsjett 2016 Økonomiplan; 2017 2018 2019; Inngående: 43 524: 43 981: 44 769 Stillingstype Råkhaugen omsorgssenter har behov for tilkallingsvikarer til pleie- og omsorgsoppgaver i sykehjem, bofellesskap og i vaskeri. Det er turnustjeneste med arbeid dag, kveld, natt og helg bortset fra i vaskeriet der de jobber på dagtid hverdager Råkhaugen dagsenter, Molde, Norway. 2.2K likes. Råkhaugen dagsenter er et tilbud for hjemmeboende personer med demens i Molde kommune. Filialer på Skåla ,Kleive og Gotfred Lies Plass Doffin - Råkhaugen Omsorgssenter. 6415 Molde. Molde Eiendom KF skal bygge et nytt tilbygg øst for eksisterende bygningsmasse ved Råkhaugen omsorgssenter. Tilbygget skal kobles sammen med resterende bygningsmasse, og fungere som en del av omsorgssenteret

Råkhaugen omsorgssenter Tilbygg. Registrert Dato: Fredag 10. Juli 2020. Kontrakten innebærer bygging av 3 avdelinger for demente tilknyttet Råkhaugen omsorgssenter Råkhaugen omsorgssenter har 32 sykehjemsplasser, fordelt på fire avdelinger, med åtte pasienter på hver avdeling. Alle de 32 plassene er forbeholdt pasienter med demens. I tillegg er det dagplasser for personer med demens med rundt 15 brukere pr dag. 3. Gjennomførin Beskrivelse av arbeidssted Råkhaugen omsorgssenter er Molde kommunes kompetansesenter for tilbud til personer med demens. Her er dagtilbud, 8 plasser i bofellesskap, 40 langtidsplasser og 8 korttidsplasser i sykehjem Råkhaugen dagsenter, Molde, Norway. 2,2 k liker dette. Råkhaugen dagsenter er et tilbud for hjemmeboende personer med demens i Molde kommune. Filialer på Skåla ,Kleive og Gotfred Lies Plass Råkhaugen omsorgssenter_Konkurransegrunnlag del I.pdf: 1,16 MB: Råkhaugen omsorgssenter_Konkurransegrunnlag del II.pdf: 2,39 MB: C 3.1 Skisseprosjekttegninger komplett med fargekonsept.zip: 17,65 MB: C 2.6 Veileder for lokalisering og utforming av omsorgsbygg.pdf: 4,99 M

Råkhaugen Omsorgssenter, Molde, Råkhaugvegen 14, 71 11 10

Råkhaugen omsorgssenter, Molde bedrift gulesider

 1. Beboerne på Råkhaugen omsorgssenter i Molde ble lovet enerom da de skulle flytte til nyoppussede Glomstua. Slik ble det ikke
 2. Råkhaugen omsorgssenter skal bygges ut med 24 sykehjemsplasser, 16 av disse planlegges tatt i bruk fra høsten 2021. Åtte av de 16 sykehjemsplassene er tenkt finansiert ved flytting av 8 korttidsplasser som midlertidig ble opprettet i 2019 i lokalene til tidligere Glomstua bofellesska
 3. Molde Eiendom KF skal bygge et nytt tilbygg øst for eksisterende bygningsmasse ved Råkhaugen omsorgssenter. Tilbygget skal kobles sammen med resterende bygningsmasse, og fungere som en del av omsorgssenteret. Tilbygget skal bestå av tre avdelinger med 24 sykehjemsplasser og tilhørende lokaler og utearea
 4. Det er for tiden ingen ledige stillinger. Fakta om firma. Råkhaugen omsorgssenter
 5. Råkhaugen omsorgssenter og sjukeheim i Nordbyen i Molde kan bli den første som blir konkurranseutsett.Senterpartiet i Molde er i tenkeboksen om dei skal seie ja til forsøk med privat drift av.

Molde kommune årsrapport 201

Få tilbud fra flere leverandører. Anbudstorget har over 5000 leverandører i mer enn 70 bransjer. Oppdrag 61266 Tilbygg på Råkhaugen omsorgssenter. 3 avdelinger med 21 pasientrom og tilhørende fellesarealer

Budsjett 2020 og økonomiplan 2020-202

Her finner du informasjon om ledelse og styret i Råkhaugen omsorgssenter. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere Da Råkhaugen ble bygd i 2002, Molde kommune søkte kompetanse hos Østsiden sykehjem i Fredrikstad og Landmo omsorgssenter i Nordre Land kommune • Innredning Råkhaugen omsorgssenter • Total ombygging av Kirkebakken 4 • Fylkeshuset AS, div ombygginger og branntekniske oppgraderinger. • Angvik Næringspark, total ombygging til ny bruk • Angvik Eiendom AS, løpende vedlikehold og ombygginger av 50 eiendommer ? • Nesset Sparebank, totalombygging av bankens lokale RÅKHAUGEN SYKEHJEM. Organisasjonsnummer: 986349618. Godkjent lærebedrift. Om bedriften 188 ansatte Bedrift underlagt MOLDE KOMMUNE SEKTOR FOR HELSE OG OMSORG. Forretningsadresse Råkhaugvegen 12 6425 MOLDE Møre og Romsdal Kontaktinformasjon. Tlf: 71 11 10 00 Offentlig postjournal. << Tilbake. Søk i journal; Dato: Søk: Dokumenttype: Alle Inngående dokument Utgående dokument Nota

Glomstua omsorgssenter - Mold

 1. Lørdagskafé på Råkhaugen omsorgssenter. I morgen kl.. 1130, lørdag 17. juni, skal vi underholde på lørdagskafé på Råkhaugen omsorgssenter. Vi var der også i fjor, og ser fram til å få komme tilbake. Vi reiser innover til Eikesdalen igjen etterpå
 2. rÅkhaugen omsorgssenter Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Stillingstype Det er ledig faste 100 % stillinger som psykatriske sykepleiere og sykepleiere. Beskrivelse av arbeidssted Råkhaugen omsorgssenter er Molde kommunes kompetansesenter for tilbud til personer med..
 3. Ve el perfil de Ellada Vasseng en LinkedIn, la mayor red profesional del mundo. Ellada tiene 1 empleo en su perfil. Ve el perfil completo en LinkedIn y descubre los contactos y empleos de Ellada en empresas similares
 4. Vi har i perioden vi har lagt bak oss bygd Nobel omsorgsboliger med 25 nye plasser med heldøgns-omsorg, og vedtatt å bygge 24 nye sykehjemsplasser på Råkhaugen omsorgssenter. Nesset omsorgssenter er rehabilitert med to demensavdelinger, i tillegg til at det er vedtatt å bygge nytt helsehus i Eidsvåg
 5. Rakhaugen omsorgssenter. Molde, Møre og Romsdal Midsund, Molde og Nesset dannet ny kommune fra 1. januar 2020. Navnet er Molde kommune. Kommunen har om lag 32 000 innbyggere. Vi skal være en fremtidsrettet kommune som tar i bru 1 dag siden Helsefagarbeidere Lagre.
 6. 11.6 Råkhaugen omsorgssenter - kommunens kompetansesenter 11.7 Tiltaksplan for forskning, kunnskap og kompetanse 12.0 Nye Molde kommune 13.0 Handlingsplan 14.0 Avslutning Litteraturliste Noen forkortelser: ADL: Aktiviteter i dagliglivet Aldring og helse: Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og hels

Råkhaugen Omsorgssenter in Molde, reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to find, recommend and talk about what's great and not so great in Molde and beyond Beskrivelse av arbeidssted Råkhaugen omsorgssenter er Molde kommunes kompetansesenter for tilbud til personer med 3 måneder siden Få e-postvarsler om de siste Jobb i Møre og Romsdal. Du kan annullere e-postvarsler når som helst. Skriv inn din e-post Opprette e-post jobbvarsel. Pleie- og omsorgsassistent i Råkhaugen omsorgssenter Molde, Møre og Romsdal, Norway 0 forbindelser. Bli med for å knytte kontakt. Råkhaugen omsorgssenter. Rapporter denne profilen; Erfaring. Pleie- og omsorgsassistent Råkhaugen omsorgssenter. Se hele profilen til Ellada Vasseng Råkhaugen Omsorgssenter: Møre og Romsdal: Råkhaugvegen 12, 6425 Molde Helse- og oppvekstfag. Barne- og ungdomsarbeiderfaget: Kommune: Adresse: Telefon: E-post: Aukra Kommune: Møre og Romsdal: 6480 Aukra 71 17 15 00: post@aukra.kommune.no: Barnas Hus: Møre og Romsdal: Bekkevollvegen. 21 ledige jobber som Glomstua Omsorgssenter, Molde Kommune er tilgjengelig i Molde på Indeed.com. Avdelingsleder, Sykepleier, Office Manager og mer

Jobber iråkhaugen omsorgssenter - møre og romsda

 1. Råkhaugen omsorgssenter. Ved Råkhaugen omsorgssenter er det behov for ferievikarer til pleie- og omsorgsoppgaver og renholdsoppgaver i institusjonen,samt assistent i vaskeriet. Turnustjeneste med arbeid på dag og kveld, eller natt
 2. Pleieassistent i Råkhaugen omsorgssenter og sykehjem Møre og Romsdal fylke, Norge 1 forbindelse. Bli med for å knytte kontakt. Råkhaugen omsorgssenter og sykehjem. NLA Høgskolen. Rapporter denne profilen; Erfaring. Pleieassistent Råkhaugen omsorgssenter og sykehjem
 3. Røbekk omsorgssenter har 24 plasser, med 8 plasser i hver avdeling, avdelingene; 1. etasje, Utsikten og Toppen. Inntil den 7. oktober 2013 var også avdeling Skjermet enhet ved Røbekk omsorgssenter, men samtlige pasienter i den avdeling ble da flyttet til Råkhaugen omsorgssenter
 4. Kirkebakken Omsorgssenter Kontaktinformasjon. SMS Send oppføring på SMS.
 5. Søk etter Pleie og omsorgssenter-jobber i Molde. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 11.500+ jobbtilbud i Norge og utlandet

32 ledige jobber som Glomstua Omsorgssenter, Molde Kommune er tilgjengelig i Molde på Indeed.com. Avdelingsleder, Serviceelektriker, Daglig Leder og mer Lundhaugen Omsorgssenter LUNDHAUGVEGEN 34 i Bud, ☎ Telefon 71 26 65 30 med Kjøreanvisninger. Aldershjem og Sykehjem, Somatiske Sykehjem, Barnehage, Helse, Tjenester, Skatt, Kommune, Politikk, Skole og Utdanning, Fræna, Aldershjem og Sykehjem Mold Glomstua dagsenter, Molde, Norway. 832 likes · 7 talking about this · 14 were here. Her vil vi dele store og små øyeblikk fra vår hverdag på dagsenteret Råkhaugen omsorgssenter: Kirkhaug: Ingunn: Nasjonalforeningen for folkehelsen: Dato: 7. mars 2018 09:30 - 8. mars 2018 15:30 Sted: Quality hotel Alexandra, Molde Arrangør: Fylkesmannen i Møre og Romsdal Målgruppe: Helse og sosialfagleg personell, leiarar på alle nivå i kommune- og spesialisthelsetenesta

Perledryss er tilbake – og aldri har Beate Mordal vært

Omsorgssenter Jobs 2020. Searching for Omsorgssenter job or career in Norway?Welcome to CareerDP, your all in one easy to use job site that can assist you to any job search. We wish you a good luck and have a prosperous career Bergmo dagsenter. 586 liker dette. Bergmo dagsenter er et dagtilbud for hjemmeboende eldre. Senteret har fokus på aktivisering og sosialt samvæ

Råkhaugen omsorgssenter Fordeling av hovedtall. 13%. 87%. 29%. Fra høsten 2012 ble Råkhaugen omdefinert til lokalmedisinsk senter, og det ble etablert tiltak for å imøtekomme kommunens. Pleie- og omsorgstjenesten Tjenester og oppgaver Økonomisk oversikt for område

Har misforstått behovet - rbnett

Skriv til oss. Nordmøre og Romsdal brann og redning IKS. Rådhusplassen 1 6413 Molde. E-post: postmottak@norbr.no Organisasjonsnummer: 823 730 012. Kontonummer: 1506.30.6225 Råkhaugen Omsorgssenter har besøksadresse Råkhaugvegen 12, 6425 Molde og postadresse Rådhusplassen 1, 6413 Molde. Selskapet ble stiftet i 2003 og er registrert som AVD under bransjen Somatiske sykehjem 4-åringene besøker Råkhugen omsorgssenter. Onsdag den 19. desember er 4-åringene invitert på besøk til Råkhaugen omsorgssenter til å se teaterforestillingen Snekker Andersen sammen med de. Vi gleder oss, dette blir kjekt for små og store:-) Kontak Molde Eiendom KF skal bygge et nytt tilbygg øst for eksisterende bygningsmasse ved Råkhaugen omsorgssenter. Tilbygget skal kobles sammen med resterende bygningsmasse, og fungere som en del av omsorgssenteret. Tilbygget skal bestå av tre avdelinger med 24 sykehjemsplasser og tilhørende lokaler og uteareal

Dagsenter for personer med demens er et felles tilbud for hele Molde kommune lokalisert ved Råkhaugen omsorgssenter. Dagsenteret skal gi et målrettet tilbud ut fra et individuelt kartlagt behov. Tilbudet skal bevare og fremme iboende ressurser og legge til rette for mestring av dagliglivets gjøremål gjennom aktivering av den enkeltes evner og interesser Omsorgssenter i Molde kommune . Større kart. Pleie-og omsorgstjenesten i Molde kommune er inndelt i 5 omsorgsdistrikt. Hvert omsorgssenter kan tilby likeverdige tjenester i hjemmet eller i institusjon. Hvert omsorgssenter har ansvar for alle pleie- og omsorgstjenester.

Molde kommune lokalisert ved Råkhaugen omsorgssenter. Grunnet store distanser og individuelle behov er det i tillegg opprettet plasser for personer med demens ved dagsentrene ved Kleive omsorgssenter 2 dager pr. uke samt Skåla omsorgssenter 1 dag pr. uke. Dagsenteret har som hovedmålsetting å ta vare på arv o - Råkhaugen omsorgssenter og sykehjem. Nytt (2004) - Kirkebakken sykehjem. Totalrehabilitert (2005) - Glomstua sykehjem midlertidig nedlagt. Totalrehabiliteres (2008) Sykehjemmene har fått en meget høy standard Det store paradoks • Vedlikehold skal finansieres over drif Kirkebakken omsorgssenter. Siri Haukaas. Bolsøya skole. Rut Synnøve Vasdal. Hjelset barnehage. Liv Irene Vestvold. Byggesak og geodata. Aleksander Aasen Knudsen. Kleive og Skåla omsorgssenter. Tanja Thalen. Kleive oppvekstsenter. Elin Malmedal. Kvam og St. Sunniva barnehager. Mari L. Johannessen . Helsetjenesten. Henning Fosse. Råkhaugen. Glomstua Omsorgssenter - Råkhaugen: Overspl. Inger Cecilie Frisvoll Avd. spl. Margaret Kjøde Rødal Høgskolelektor: Anne Berit Fillingsnes Praksiskoordinatorer: Drude Nekstad, Gunn Anita Ness og Linda Rønning 10.05.2010 Marit Sandøy Samme hus som Skåla Omsorgssenter Vis kart. Kontakt oss Skåla Legekontor Kaptein Dreyers vei 13 6456 Skåla Telefon: 71 11 39 50 Faks: 71113951. HelseRespons er et produkt fra WTW AS. Personvern. Helserespons® is a Norwegian registered trademark in which WTW AS holds the sole ownership. Any and all use of.

PLEIE/OMSORG: Viktig ny plan Mitt liv - mitt valg - min tjeneste vedtatt • Nobel omsorgsboliger med 25 plasser med heldøgns-omsorg åpnes • Vedtatt bygging av 24 nye sykehjemsplasser på Råkhaugen Omsorgssenter • Nytt krisesenter med kompetanse i verdensklasse ferdigstilt • Nesset omsorgssenter er rehabilitert med to demensavdelinger • Vedtak om bygging av nytt Helsehus i. Transport av brukere til og fra dagaktiviteter er en viktig del av tilbudenes virksomhet. Kjøring med drosje blir for dyrt. En løsning har for mange kommuner vært at ansatte henter og bringer brukerne med minibuss. Når Statens Vegvesen enkelte steder anser dette som yrkestransport blir det problemer

hjelpemiddelforvaltningen, Råkhaugen: 71 11 37 02: 932 39 603: Hjelset barnehage. Ansatte i avdelingen Hjelset barnehage Ansatte i avdelingen Kirkebakken omsorgssenter Navn Tittel. 17. mai: Festspill på Råkhaugen Omsorgssenter mellom 12 og 12.45. 22. mai: Fyr og Flamme spiller på omsorgssenteret i Nesset kl. 17.30 , og både Fyr og Flamme og Romsdal Spelemannslag (med sanginnslag fra Ingmund Frisnes) spiller fra kl. 19 i Fjøset på prestegarden i samband med markeringen av storkommunen Molde Bergmo omsorgssenter. Ansatte i avdelingen Bergmo omsorgssenter Navn Tittel Telefon Mobil E-post Sannes, Reidun G. avdelingsleder, Gruppe øvre: 71 11 32 04: Fant du det du lette etter? Ja. P3044 Tilbud - Utbedring vent og aut - Råkhaugen Omsorgssenter.pdf. 1 : 472 12/06/2015 13:57:15 1 P3044 Råkhaugen omsorgsenter funksjonstegninger og instrumentering.pdf. 1 : 614 12/06/2015 13:58:02. I 2004 ble Råkhaugen omsorgssenter og sjukeheim ferdigstilt og tatt i bruk. Bygget har 56 sjukeheimsplasser, dagavdeling, korttidsavdeling og 18 omsorgsboliger. Moldemarka. Moldemarka er et fint område for rekreasjon. Med flere fine stier og små fiskevann er området mye brukt uten at det virker nedslitt

Råkhaugen omsorgssenter. Hatlelia . barnehage Hauglegda og Øvre . Bergmo barnehager Hjelset barnehage Kvam og St. Sunniva barnehager Banehaugen og Langmyra barnehager. Barnas Hus Lillekollen. barnehage . Flyktningtjenesten. Barnevernstjenesten for Molde, Midsund, Aukra og Eide Brann- og redningstjeneste Råkhaugen Sykehjem har besøksadresse Råkhaugvegen 12, 6425 Molde og postadresse Rådhusplassen 1, 6413 Molde. Selskapet ble stiftet i 2003 og er registrert som AVD under bransjen Somatiske sykehjem Ved Råkhaugen omsorgssenter i Molde er det vedtatt utvidelse, fire nye avd. fordi det er et stort behov for plasser. I forbindelse med utvidelsen er det også tenkt en skjermet enhet. Denne nærheten til spesialisthelsetjenesten er derfor en nødvendighet Jeg er en 33 år gammel sjel som ønsker å leie en 2-roms leilighet noenlunde sentralt i Molde fra 1. september. Jeg jobber som boligassistent på Råkhaugen omsorgssenter. Har også en liten stilling som renholder på Smiso MR. Langtidsleie. Max 7500kr i husleie pr. mnd og da bør internett og/eller strøm være inkludert Glomstua omsorgssenter Glomstuvegen 48, 6412 Molde Tlf. 71 11 18 00 Bergmo omsorgssenter Nøisomhedvegen 34, 6419 Molde Tlf. 71 11 32 00 Kleive omsorgssenter Groven, 6453 Kleive Tlf. 71 11 35 00 Skåla omsorgssenter Kaptein Dreyers veg 11, 6456 Skåla Tlf. 71 11 39 00 Råkhaugen omsorgssenter Råkhaugvegen 12, 6425 Molde Tlf. 71 11 36 0

I perioden skal vi åpne minimum 24 nye sykehjemsplasser på Råkhaugen, og 16 nye sykehjemsplasser på Skåla omsorgssenter. I tillegg til dette skal det planlegges nytt sykehjem sentrumsnært i Molde og nytt byggetrinn på Kleive omsorgssenter. Det må satses videre på flere omsorgsboliger med heldøgns bemanning. 6. Barn og ung Glomstua omsorgssenter. Glomstua omsorgssenter fra , Møre og Romsdal. Aldershjem og sykehjem. Er dette ditt firma? La 1881 gjøre bedriften din mer synlig og attraktiv på internett I tillegg ble ansatte ved Glomstua bofellesskap samt årsverk i hjemmetjenesten overført til helsetjenesten i 2016, da psykisk helse ble omorganisert Råkhaugen omsorgssenter Enhetsleder Krkebakken omsorgssenter Enhetsleder Drift Kommunalsjef Kommunalsjef Kontor for tildeling og koordinering Seksjonsleder Plan og utvikling Fagseksjon Pleie og omsorg Fagsjef . Nye Molde kommune 6 Administrativ ledelse i pleie og omsorgstjenesten, roller og oppgaver Velkommen til årsmøte for NSF FGD Møre og Romsdal - med faglig innhold For samtlige medlemmer i NSF og NSF FGD Tidspunkt: Mandag 11. februar, klokken 17.30 - 20.00 Sted: Råkhaugen omsorgssenter og sjukeheim i Molde PROGRAM Velkommen - Heidi Opsvik Aanda

Råkhaugen Dagsenter i Molde - Demensprisvinner 2016 i Møre og Romsdal Demensprisen er en honnør til en innsats utenom det vanlige. Det kan Stranda omsorgssenter avdeling Solbakken. Pengene skal gå til et transportabelt nødstrømsaggregat, som kan flyttes på ved behov 6. mars fra kl.17.00 - 20.00 skal det etableres faggruppe i NSF for geriatri og demens. Møtet blir avholdt på Råkhaugen Omsorgssenter og sykehjem. Alle interesserte kan være medlem i faggruppa.Påmeldingsfristen er utsatt. Påmelding til: heidi.opsvik@hotmail.co råkhaugen omsorgssenter Distriktsleder Corinna Stene Helsetjenesten barne- og familietjenesten Helsesjef Henning Fosse sosialtjenesten nav molde Enhetsleder Anne Jorunn Vågen ressurstjenesten Enhetsleder Nils Morsund olde asylmottak Frode Erlandsen røbekk omsorgssenter Distriktsleder rådmann Arne Sverre Dah Nå gjelder den lærlingstiå mi her. Ej ska takket JA t Kleive Omsorgssenter. Vis dem he ikkje funnet en annen plass t mæ i andre omsorgssenter i Molde kommune. Ej håpa bare at ej får plass enten Kirkebakken, Bergmo, Råkhaugen, Glomstuevegen, Røbekk eller Skåla. Ej håpa at ej får slippe å færre t Kleive kvar dag. Blir vanskelig Christine Istad er en norsk kunstner. Hun bor og arbeider i Høvik i Bærum. Hun er utdannet ved Westerdals School of Communication i Oslo og ved Parsons School of Design i New York. Istad arbeider hovedsakelig med foto og video, og hennes arbeider er preget av en estetisk og lavmælt minimalisme der detaljer tilgjengelige for alle blir presentert på en overraskende måte

Molde Kommune årsrapport 2014

Nesset omsorgssenter, Eidsvåg i Romsdal, Molde - 1881

Barnehagen har gåavstand til butikk, Råkhaugen omsorgssenter og sykehjem, fotballbane, busstopp, skole og fine turområder. Barnehageåret 2020/2021 deles uteområdet i barneh agen inn etter gjeldende retningslinjer i veileder om smittevern i barnehager Etter flere alvorlige voldsepisoder på jobb kurses pleierne på Hatlane omsorgssenter i Ålesund i å komme seg ut av kvelertak og andre farlige situasjoner. Tidspunkt: 13-12-2019 - Kl.13:35 - Kilde: Aftenposten - Info 7. Det brenner i flere leiligheter i Kvinesdal omsorgssenter Brann i omsorgssenter. Nødetatene er på stedet Velkommen til 180 Lokal for Molde.Her finner du en komplett oversikt over alle bedrifter på stedet samt lokale nyheter og værvarsel. Er det en bedrift i ditt lokalområde du mener fortjener en ekstra oppmerksomhet kan du søke frem eller klikke deg frem til bedriften og legge inn en brukeranmeldelse 16 ledige omsorgssenter stillinger i Møre og Romsdal på Jobatlas.no. Søk etter de beste jobber i da

Wenche Strand

Råkhaugen Omsorgssenter Videregående opplæring - vilbli

Bedrift Reg. Registreringer Aktive ansatte Reg. / ansatt; 1: Trygg Trafikk: 273: 1: 273.0: 2: ÅK Arbeid og aktivitet: 5211: 20: 260.6: 3: Eurospar Moa/Moa Mat AS. 3 Årsrapporten gir en beskrivelse av hva Molde kommune produserte av tjenester i 2009. Årsrapporten beskriver også ressursbruk, kvalitet og omfang av disse tjenestene. Bru-ker INNHOLDSFORTEGNELSE 1. VEDTAK I KOMMUNESTYRET 11. DESEMBER 2007 - SAK 143/08..........................................6 2. SAMMENDRAG - OPPSUMMERIN

Råkhaugen omsorgssenter - tilkallingsvikar - Molde kommun

Molde kommune, Molde, Norway. 4 350 likar · 42 snakkar om dette. Velkommen til Molde kommunes offisielle Facebook-side. Molde kommune utfører ikke saksbehandling på Facebook. Dette må gå via andre.. 2 Årsrapporten gir en beskrivelse av hva Molde kommune produserte av tjenester i 2007. Årsrapporten beskriver også ressursbruk, kvalitet og omfang av disse tjenestene. Å vis Glomstua/Råkhaugen omsorgsenter og sjukeheim, Glomstuvegen 48, 6412 Molde Telefon 71 11 18 00 Råkhaugvegen 12, 6425 Molde Tlf. 71 11 36 00 Ergo-/fysioterapitjeneste DISTRIKT ØST Bergmo omsorgssenter og sjukeheim Nøisomhedsvegen 34, 6416 Molde Telefon 71 24 14 40 REHABTEAMET PSYKIS

Helsefagarbeidere - Råkhaugen omsorgssenter

The best addresses for Nurses Private Home Nursing in Molde - (There are 21 results for your search.), Find a professional or a company easily in the area : The best addresses for Nurses Private Home Nursing in Molde, On this page : Molde Kommune Personalavdelingen, Helse Møre og Romsdal Hf Molde Behandlingssenter, Molde Kommune Tildeling og Koordinering Helse- og Omsorgstjene, Kleive. View the profiles of professionals named Silje Solbakken on LinkedIn. There are 10 professionals named Silje Solbakken, who use LinkedIn to exchange information, ideas, and opportunities Norges Kommunekalender samler, koder og distribuerer hyperrelevante anbud til nettverkets medlemmer View the profiles of professionals named Karin Solbakken on LinkedIn. There are 9 professionals named Karin Solbakken, who use LinkedIn to exchange information, ideas, and opportunities

 • Internet dns.
 • Selma herman wildenvey analyse.
 • The bachelor season 22 putlockers.
 • Vondt i tann og øre.
 • Guinness world records videos.
 • Mydays umtauschen.
 • Fifa awards 2017 live stream.
 • Att göra i frankfurt.
 • Antrag schwerbehinderung depression.
 • Fuglebryst syndrom.
 • Turkart hurum.
 • Ferienwohnung cuxhaven grimmershörn nordseeblick.
 • E sport tävlingar.
 • Juniorsykkel best i test.
 • Daddelkuler linda.
 • Brighton rock queen.
 • Steinadler österreich.
 • Fahrrad xxl fahrrad franz gmbh koblenz.
 • Lisinopril wirkung.
 • Niklas strandbråten.
 • Wiki giza pyramids.
 • Jysk kommode limfjorden.
 • Kontrolloppstilling over registrerte og innberettede beløp.
 • Unterhalt bei samenspende.
 • Navlebrokk symptomer voksne.
 • Szon gyászhírek.
 • Navlebrokk symptomer voksne.
 • Mac hjelp.
 • Sonja fern gaßmann.
 • Tv 3 play paradise hotel sverige.
 • Pride and prejudice novel.
 • Parasiten im fisch.
 • Norske ord svensker ikke forstår.
 • Hvordan så tollundmanden ud.
 • Gravid mensen som vanlig.
 • Takkonstruksjon lufting.
 • Blødninger før mensen.
 • Paint net auswahl proportional verkleinern.
 • Storm skien.
 • Antillene øyer.
 • Samsung hintergrund schwarz.